Red Chairs

Παραστάσεις στην Κύπρο

Η Motion Comedy αναλαμβάνει την διοργάνωση παραστάσεων stand-up comedy σε όλη την Κύπρο. Πιο κάτω θα βρείτε όλες τις παραστάσεις που θα γίνουν στη Κύπρο το επόμενο διάστημα.

Aristotelis_Rigas_1.jpg

Αριστοτέλης Ρήγας

Stand-Up Comedy & Μουσική Κωμωδία

3-6 Ιουνίου 2022

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, το «βαρύ χαρτί» της κωμωδίας, έρχεται επιτέλους στην Κύπρο! Ο μοναδικός στο είδος του κωμικός, που συνδυάζει όπως κανένας άλλος κωμωδία και μουσική, έρχεται στην Κύπρο για λίγες παραστάσεις stand-up comedy & μουσικής κωμωδίας που θα σας ενθουσιάσουν!

Στέλιος Ανατολίτης

Χάπι

17-20 Ιουνίου 2022

Η δεύτερη σόλο παράσταση του Στέλιου Ανατολίτη, μετά από δύο sold out σεζόν στην Αθήνα και μια πετυχημένη βιντεοσκόπηση, έρχεται εμβολιασμένη και με μάσκα, και οπλίζεται με υπομονή και χιούμορ για τελευταία χρονιά.

ΑΝΑΤΟΛΙΤΗΣ_edited.jpg
ROU TO LET (2)_edited.jpg

Πάρις Ρούπος & Γιάννης Ρούσσος

Rou To Let

9-11 Ιουλίου 2022

Δύο φτωχοί μα φιλόδοξοι κωμικοί, ο Γιάννης Ρούσσος και ο Πάρις Ρούπος, μισθώνονται με τη μέρα για να παρουσιάσουν την stand-up comedy παράστασή τους "ROU TO LET", με παλιά και νέα κείμενα και αστεία που θα θερίσουν.

Audience

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Life's better when you are laughing

Αλέξανδρος Τσουβέλας

Παρενέργειες

27-30 Μαΐου 2022

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας επιστρέφει με διάθεση και ενθουσιασμό και ΝΕΑ παράσταση! Ήρθαν ξανά οι παρενέργειες... σχέσεων, καθημερινότητας με εναλλαγή φωνών με πρόζα, κωμικά σκετς και αυτοσχεδιασμό.

τσουβελας_edited.jpg

Γιώργος Χατζηπαύλου

Comedy Club για παιδιά

7-8 Μαΐου 2022

Η μοναδική παιδική ελληνική stand-up comedy παράσταση για παιδιά 6 έως 12 ετών, που παρουσιάζεται με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έρχεται στην Κύπρο!

TICKETHOUR - Copy.jpg
DSC_19451 - Copy_edited.jpg

Γιώργος Χατζηπαύλου

Τάιμινγκ

8 Μαΐου 2022

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ξεκινά το final tour της stand-up comedy παράστασης Τάιμινγκ, επιστρέφοντας στην Κύπρο για μία μόνο παράσταση!

kstsoyda.jpg

Ήρα Κατσούδα

Για γυναίκα, καλή είναι

18-21 Μαρτίου 2022

To «Για Γυναίκα, καλή είναι», αποτελεί τη δεύτερη σόλο παράσταση της Ήρας Κατσούδα! Παρουσιάστηκε πρώτη φορά λίγο πριν εμφανιστεί ο Covid και η αλήθεια είναι ότι η ανταπόκριση, η αγάπη και το feedback του κόσμου ήταν απίστευτα!

Δημήτρης Δημόπουλος

Καφρόκρεμα

18-20 Φεβρουαρίου 2022

Ο Δημήτρης Δημόπουλος βρέθηκε στην Κύπρο για τον τελευταίο κύκλο παραστάσεων της Καφρόκρεμας! Ο γνωστός κωμικός παρουσιάζει τα πιο σκωπτικά και ανατρεπτικά ως τώρα κείμενά του, αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα με το οποίο καταπιάνεται με αθώο ενθουσιασμό μα και ειρωνικό σκεπτικισμό ταυτόχρονα.

dimitris dimopoulos δημήτρης δημόπουλος 2
ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ-ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ_edited.jpg

Ηλίας Φουντούλης & Άγγελος Σπηλιόπουλος

Double Impact

12-15 Δεκεμβρίου 2021

Η παράσταση stand-up comedy με τους πιο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ κωμικούς της Ελληνικής Σκηνής, στην πρώτη της περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, και τώρα στη Κύπρο! Οι Ηλίας Φουντούλης και Άγγελος Σπηλιόπουλος μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα σε τουρ ενώνουν της δυνάμεις τους σε μία παράσταση!

Θωμάς Ζάμπρας

Σάμερ Χίτς

22-24 Οκτωβρίου 2021

Μετά από τρία χρόνια κλεισμένος στο σπίτι (είχε ξεκινήσει πριν την καραντίνα γιατί είναι πάντα ένα βήμα μπροστά), ο Θωμάς Ζάμπρας βγαίνει από το σπίτι και χτυπάει με τα ΣΑΜΕΡ ΧΙΤΣ! Μια παράσταση με τα καλύτερα κείμενα από τις δύο παραστάσεις του (Είχα και και στο χωριό μου, Εγώ Γέλασα), ακυκλοφόρητα κείμενα που δεν χώρεσαν σε καμία παράσταση και μια δόση από νέο υλικό.

ΘΩΜΑΣ ΖΑΜΠΡΑΣ 2.jpg
ΚΑΤΣΑΡΙΝΗ ΧΡΥΣΑ.JPG

Χρύσα Κατσαρίνη

Κουβέρτα

23-25 Σεπτεμβρίου 2021

Μετά το «Ό,τι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη της σόλο stand-up comedy παράστασή, επιστρέφει με την πιο σκοτεινή, εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα, την "Κουβέρτα"!

Γιώργος Χατζηπαύλου

Τάιμινγκ

2 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ξεκινά το final tour της stand-up comedy παράστασης Τάιμινγκ! Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.

George-Hadjipavlou-5.jpg
μαθιουδάκης-θεοδωρόπουλος.jpg

Βύρωνας Θεοδωρόπουλος & Μιχάλης Μαθιουδάκης

Δεν Επιθυμώ

10 Ιουλίου 2022

Κλείνοντας τόσα χρόνια συνεργασίας με εντατικές εμφανίσεις και πολλές περιοδείες, καλούνται να αντιμετωπίσουν το αναπόφευκτο: την άρνηση που νιώθουν για την ίδια τη δουλειά. Μεγαλώνουν, βαραίνουν, βαριούνται, χάνονται στη σκέψη τους, νυστάζουν και σίγουρα δεν αντέχουν το ξενύχτι.

Λάμπρος Φισφής, Ζήσης Ρούμπος, Δημήτρης Μακαλιάς

Τάιμινγκ

28 Νοεμβρίου 2020

Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής έχει τη δύναμη να αποφασίσει τα πάντα!

ΡΟΥΜΠΟΣ ΜΑΚΑΛΙΑΣ ΦΙΣΦΗΣ.jpg
μαθιουδάκης-θεοδωρόπουλος 2.jpg

Βύρωνας Θεοδωρόπουλος & Μιχάλης Μαθιουδάκης

Δεν Επιθυμώ

30 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου 2020

Κλείνοντας τόσα χρόνια συνεργασίας με εντατικές εμφανίσεις και πολλές περιοδείες, καλούνται να αντιμετωπίσουν το αναπόφευκτο: την άρνηση που νιώθουν για την ίδια τη δουλειά. Μεγαλώνουν, βαραίνουν, βαριούνται, χάνονται στη σκέψη τους, νυστάζουν και σίγουρα δεν αντέχουν το ξενύχτι.

Δημήτρης Χριστοφορίδης

Θα γίνει μαλακία

20-21 Σεπτεμβρίου 2020

Μετά τις εξαιρετικά πετυχημένες δύο πρώτες stand up comedy δουλειές του, «Στα Βούτυρα» και «Lower με C», ένας από τους κορυφαίους κωμικούς της Ελλάδας, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, παρουσιάζει το καινούργιο του υλικό και σας περιμένει να μοιραστεί μαζί σας, τις σκέψεις του πάνω στα camping, στον θυμό του, στους οδοντίατρους, στην αλλεργία στη γλουτένη και σε πολλά ακόμα, που λίγο πριν του συμβούν πάντα σκέφτεται

Dimitris Christoforides - 01_edited.jpg
τσουβελας αλεξανδρος_edited.jpg

Αλέξανδρος Τσουβέλας

Backstage

15 Φεβρουαρίου 2020

Ο Αλέξανδρος Τσουβέλας έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο με το κωμικό backstage, με αυτοσχεδιασμό, με φωνές, με χαρακτήρες και κωμικές καταστάσεις της διπλανής πόρτας, με ερεθίσματα από το κοινό και παιχνίδια του μυαλού.

Θωμάς Ζάμπρας

Εγώ γέλασα

7 Δεκεμβρίου 2019

Ο Θωμάς Ζάμπρας, παρουσιάζει τον δεύτερο κωμικό του μονόλογο “Εγώ Γέλασα”. Δεν είναι εύκολο να περιγράψεις την θεματική της παράστασης, κυρίως γιατί δεν υπάρχει. Σκέψεις, ειρωνικές παρατηρήσεις και προσωπικές ιστορίες, υπό το πρίσμα της οπτικής του δημιουργού, με την ελπίδα να αγγίξει τόσο το “α, το κάνω κι εγώ αυτό” αλλά και το πολυπόθητο “γιατί δεν το σκέφτηκα εγώ αυτό;”

ΘΩΜΑΣ ΖΑΜΠΡΑΣ 4.jpg
ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ.jpg

Λάμπρος Φισφής

Δες το θετικό

22-23 Νοεμβρίου 2019

Ο Λάμπρος Φισφής στην προσπάθειά του να βρει τις θετικές στιγμές της ζωής υπεραναλύει τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας, βάζει στο μικροσκόπιο τα ασήμαντα πράγματα που μας ενοχλούν, αυτοσαρκάζει τις αδυναμίες του και καυτηριάζει οτιδήποτε συνωμοτεί εναντίον της ευτυχίας μας.