ΛΟΥΗΣ ΠΑΤΣΑΛΙΔΗΣ

"Made in Cyprus" - Ευρωπαϊκή περιοδεία

  • Instagram
  • Facebook

Ο κορυφαίος stand up comedian της Κύπρου σ’ ένα απολαυστικό european tour!

Ο πιο δημοφιλής stand up comedian της Κύπρου και παρουσιαστής του πρώτου σε τηλεθέαση προγράμματος του ALPHA Κύπρου, «Λούης Night Show» είναι αποφασισμένος ν’ αναστατώσει και την Ευρώπη με τον υπέρμετρο αυθορμητισμό και το XXL χιούμορ του.

 

Το ήθελε εδώ και καιρό. Πλέον, έφτασε η ώρα. Ο Λούης Πατσαλίδης για πρώτη φορά σε μια Ευρωπαϊκή περιοδεία με τη stand up comedy “Made in Cyprus”, υπόσχεται να μας κάνει να γελάσουμε μέχρι δακρύων και να φωνάζουμε «Κι άλλο, κι άλλο»! Με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, το ανατρεπτικό χιούμορ και τον καυστικό του λόγο, ο δημοφιλής κωμικός δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Το μενού του είναι πληθωρικό, όπως άλλωστε και ο ίδιος. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνει:

 

- την καθημερινότητα και τα ευτράπελα της Κύπρου

- τις πικρές αλήθειες που λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε αλλά δεν μιλάμε

- τα προβλήματα στο σπίτι

- τις γυναικείες παραξενιές

- τις αντρικές κουβέντες

- Και- φυσικά- το σεξ

(Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών)

Πληροφορίες παραστάσεων:

 

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 – Ουτρέχτη, Ολλανδία

Comedy Café, 21:00

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 – Λονδίνο, Αγγλία

21-Soho, 21:00

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 – Μπέρμιγχαμ, Αγγλία

The Estia, 21:00

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 – Μάντσεστερ, Αγγλία

International Burgess Foundation, 21:00

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 – Εδιμβούργο, Σκωτία

The Caves, 21:00

Προπώληση εισιτηρίων: www.MotionComedy.com

Χορηγός παραστάσεων: Xenos Travel

To know us better (οι απαραίτητες συστάσεις)

Είμαι ο Λούης Πατσαλίδης. Γεννήθηκα το 1980. Σπουδαία χρονιά. Για να καταλάβετε πόσο σπουδαία, το 1980 ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζίμι Κάρτερ κηρύσσει εμπάργκο στα σιτηρά της ΕΣΣΔ, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρχίζει η εποχή του Συστήματος Παγκόσμιας Γεωγραφικής Θέσης ή GPS, η Κούβα αναγνωρίζει τη Δυτική Σαχάρα, το Ισραήλ και η Αίγυπτος συνάπτουν διπλωματικές σχέσεις και βεβαίως να μην ξεχάσω: στην Ελλάδα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της οδικής παράκαμψης Αχλαδόκαμπου.

 

Από την ηλικία των 13 ξεκινώ να γράφω τα πρώτα σατιρικά κείμενα, κάτι που το ξεκίνησα για πλάκα, αλλά μεγαλώνοντας είχα βάλει στόχο το χόμπι μου να το κάνω επάγγελμα! Το 2000 εργοδοτούμαι στην Λαϊκή Τράπεζα. «Σίγουρη δουλειά γιε μου» ήταν τα λόγια του παπά μου που, όπως κάθε γονιός που σέβεται τον εαυτό του, έχει σαν όνειρο να δει το παιδί του αποκατεστημένο σε μια «σίγουρη» δουλειά, πράγμα που στην Κύπρο μεταφράζεται σε τράπεζα ή στην κυβέρνηση!

 

Το Eurogroup όμως τον Μάρτιο του 2013 ήρθε να γκρεμίσει τα όνειρα όλων των γονιών του νησιού. Έτσι και εγώ πήρα την μεγάλη απόφαση να αφήσω τη σιγουριά της τράπεζας και επιτέλους να επικεντρωθώ σ’ αυτό που πάντα μου άρεσε, να κάνω τον κόσμο να γελά!

Το 2006 εμφανίζομαι επαγγελματικά στην πρώτη μου παράσταση Stand up Comedy, που στην Κύπρο τότε ήταν ένα άγνωστο σπορ, κάτι που κάνω ανελλιπώς μέχρι σήμερα, έχοντας στο ενεργητικό μου περισσότερες από 600 επαγγελματικές παραστάσεις.

Το 2014 παρουσιάζω στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ τη σατιρική εκπομπή «Show & Αβλαβές» μέχρι το 2016, οπότε και μετακομίζω στην τηλεόραση του ALPHA ΚΥΠΡΟΥ, όπου παρουσιάζω τη σατιρική εκπομπή «Λούης Night Show».

 

Είμαι, επίσης, μουσικός παραγωγός στον Παγκύπριο Μουσικό Σταθμό POLITIS 107,6 παρουσιάζοντας μαζί με την δημοσιογράφο Μαρία Ανδρονίκου την εκπομπή «Βασικά Καλημέρα σας».

Είμαι παντρεμένος τα τελευταία 15 χρόνια και έχω αποκτήσει 2 μικρά τερατάκια, μια κόρη 13 χρονών και ένα γιο 11. Η οικογένεια μου είναι και η μεγαλύτερη μου έμπνευση.